onsdag 13. juli 2016

Yrke lønn

Yrke lønn

Kvinner hadde 86,4 prosent av menns lnn i 2014. Se hvor mye du kan regne med tjene i 75 ulike yrker. Disse tallene er gjennomsnittslnn og br kun sees.

Menn vil i mindre grad velge tradisjonelt kvinnedominerte yrker, fordi de mannsdominerte yrkene har bedre lnn, hyere prestisje og bedre. Vi er p vei mot 340 000 medlemmer fra over ett hundre ulike yrkesgrupper. Her kan du sjekke lnnen til 125 yrker - Student - Jobb - E24 20. Skift yrke hvis du ikke er der for barna skyld.

Juridisk bistand - yrke - Norsk Journalistlag

Har du rett lnn? Sjekk ditt yrke - Dagbladet Pluss

Ikke overraskende er hjelper p frisrsalong det drligst betalte yrket. Menn flest velger yrke som fr, men det gjr ikke kvinner - Aftenposten 13.

Et yrke leve for en lnn leve av - Norsk Fysioterapeutforbund Et yrke leve for en lnn leve av. Lektor Yrket krever at du har samfunnsengasjement og evne til formidle og.

FriFagbevegelse Dette er snittlnna i over 100 yrker

Skal derfor kun antyde et niv for hva som er normal lnn innenfor det enkelte yrke. Sk i yrkeskatalog basert p Standard for yrkesklassifisering For ske etter flere yrkestitler innenfor samme yrke: Skriv inn de frste fire.

KARRI Selv om et yrke er trendy akkurat n, er det ikke sikkert at det er et yrke som. Tabellen viser gjennomsnittslnn uavhengig av ansiennitet og alder. FriFagbevegelse har gtt gjennom over 100 yrker i privat og.

FriFagbevegelse Dette er snittlnna i over 100 yrker 3. Enda lavere lnn er det nok i grtt og svart arbeid. Juridisk bistand - yrke - Norsk Journalistlag NJ har som organisasjon ingen terskel for rett til generell juridisk bistand nr det er behov for det i yrket, enten du er ordinr arbeidstaker, redaksjonell l. Sjekk startlnnen i 75 yrker - 13.

Lnn, alle ansatte - SSB

Nr skal det ogs bli lnnsomt utdanne seg. Ikke utdanning hos den enkelte, type ansettelsesforhold, kontrakt, lnn eller. Det er veldig vanskelig si noe om hvilke yrker som gir best lnn. Oversikten under viser yrke og forventet rslnn til 125 yrker. Om blant annet arbeidsoppgaver, personlige egenskaper, utdanning og lnn.

I disse yrkene har du strst mulighet til gjre lnnskarriere - 19. Og vi som brenner for yrket fortjener den lnna vi fr, og vi fortjener. Yrke - Fagforbundet Fagforbundet har stor kunnskap om ditt og andres yrker.

Gjennomsnittslnn i 2013: Se oversikt for 156 ulike yrker Sjekk hva snittslnnen var for ditt yrke i 2013. Sjekk ditt yrke - Dagbladet Pluss 15. I barometeret rangeres yrker ut i fra den prosentvise forskjellen mellom lnnen til den best betalte og den typiske lnnen for hvert enkelt yrke.

Hy kompetanse, meningsfulle oppgaver og betydning for menneskers liv. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og artsiden for jobb og karriere i Norge. Gjennomsnittslnn i ulike yrker StudentTorget gir deg her en oversikt over hva man gjennomsnittlig tjener i ulike yrker.

I lnnsstatistikken og omfatter avtalt lnn, uregelmessige tillegg og bonus. Gjennomsnittslnn for ulike yrker i 2014 6.

Hvor mye man kommer til tjene i et yrke avhenger nemlig av hvor man fr seg jobb, hvor. Elektriker Det kan vre fysisk krevende yrke, og passer godt til folk med teknisk innsikt og. 20 drligst betalte yrker - Dinside Lnn 6.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.