mandag 2. september 2013

Drikkelek for to

Drikkelek for to

Den norske drikkeleken Pandoras: Djevelens Drikkelek, srger hver helg for at unge festglade avslrer seksuelle hemmeligheter. Erik Auranaune har laget en app for det problemet.

Forslag til drikkeleker - Arrangementer, fest og uteliv - En hard og rettferdig drikkelek. Drikkelek - Uteliv - VG Nett Debatt Et annet spill jeg vet om, men som ikke egentlig er en drikkelek, er snn hvor man trekker et kort med et ord. Jeg har aldri De beste p ETT sted Jegharaldri er en populr drikkelek som mange bruker p vors i helgene. Watch the video Paradise Hotel - drikkelek uploaded by kuleside2 on.

Dagens videotips Archives - Filter Film og TV

Tidenes drikkelek

To connect with Pandoras: Djevelens Drikkelek, for Facebook today. Selvflgelig kan du leke selv om du er blitt voksen.

Hvis du av en eller annen grunn gr tom for ideer til hva du skal si, s har vi laget en. En variasjon av dette er: LAST MAN STANDING. Vraket bilen etter drikkelek - m i fengsel Nyheter. En ung mann er dmt til 25 dager i fengsel etter ha krasjet bilen i fylla i Norddal i november 2015. 5 personer, s skal man begynne med telle til 20.

Drikkeleker

TIPS TIL DRIKKELEKER (ANNIKA - Med store bokstaver!) 27. Jenteporten - drikkeleker En drikkelek er en lek eller et spill man spiller mens man drikker alkohol, gjerne med det formlet at man skal drikke mer.

Lager drikkelek av konkurrentens kvartalspresentasjon - 21. Fem sexy apps du (kanskje) m ha - 20.

NY DRIKKELEK SPRER SEORGE : Drikkeleken har frt til at unge mennesker drikker seg stupfulle, og dette legges ut p sosiale medier. De samme reglene, men nr du kommer til 100 min fotsetter.

Over 15 000 har lastet ned Eriks (20) drikkelek-app

Over 15 000 har lastet ned Eriks (20) drikkelek-app 9. Dagens videotips Archives - Filter Film og TV I den anledning har vi lagd en kjempeavansert drikkelek til den rykende ferske og noks sjarmerende animasjonsfilmen til Johnny Lawrence over her. Norske gründere satser internasjonalt med pinlige sex-avslringer. Veldig enkel drikkelek, og man trenger ingen rekvisitter.

Det er helg, og mange av dere skal sikkert p vorspiel eller fest. Drikkelek: tegn en bart p et ark, sett den et sted p tven.

Fire rules, or as it is also known, King s Cup and Circle of Death. Vraket bilen etter drikkelek - m i fengsel.

T-Mobile skyr ingen midler for tiltrekke seg unge kunder. Her er oversikten over de beste drikkelekene.

Paradise Hotel - drikkelek - Video Dailymotion 20. En person p laget m forklare og de andre p laget.

En drikkelek som er ganske morsom nr dere er en del Dere skal sprr hverandre. Ring of Fire Rules Learn How to Play the Ring of Fire Drinking Game. Noen foreslr at dere skal kjre i gang en drikkelek for f opp stemningen, men ettersom bussturen og flasketuten-peker-p er s 1995.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.